R_keeper vs. iiko – клієнтоорієнтованість або миттєва вигода

Чим відрізняється R_keeper від iiko? Ці відмінності не тільки в функціоналі систем, але і підходах до роботи. Комерція або просто бізнес? Миттєво отримати дохід або працювати на перспективу?

При продажу свого продукту iiko не називають свої сильні сторони, а протиставляє себе – ми краще R_keeper (Р_кіпер)? Їх підхід: продаючи програмне забезпечення, пообіцяти ВСЕ – і навіть політ на Марс! А як тільки клієнт погоджується запустити ресторан на їх ПО, починається: «Вам потрібні звичайні столи для замовлень – платіть! Це додатковий модуль!» Такі приклади можна наводити до безкінечності.

iiko - Айко

5 причин обрати R_keeper

Комерція – це отримання миттєвого прибутку, чим керується iiko. Бізнес – це структура, це команда 500+ чоловік – принцип Р_кіпер. 27 років працюючи на ринку, ми працюємо на перспективу. Але, головне, що робить Р_кіпер – це допомагає людям і своїм клієнтам!

Роблячи вибір між системами, власники ресторанів повинні розуміти, що це не кіт в мішку, а тривалі партнерські відносини. Тому на користь встановлення Р_кіпер говорять такі аргументи:

  1. Ми завжди відкриті. Якщо вам потрібні нестандартні рішення, ми готові взятися за пошук варіантів, а не обмежуватися стандартними пакетами.
  2. Якщо ми можемо, то можемо. Ми не обіцяємо того, чого не в змозі зробити, хоча ми можемо багато чого.
  3. Якщо це платно, ми домовимося! Навіть якщо клієнту потрібен додатковий функціонал, який потрібно оплатити, ми готові підібрати оптимальні для обох сторін умови платежів.
  4. Ми не стоїмо на місці. Ми розуміємо, що ринок мінливий, вимоги клієнтів постійно підвищуються, тому робимо все, щоб відповідати, вирішувати все нові завдання і проблеми.
  5. І так, в нас широкий функціонал. На відміну від iiko, наші можливості автоматизації набагато більше.

Обирайте краще! Не просто працюйте з с Р_кіпер – а заробляйте!