StoreHouse 5
Автоматизація Складу з r_keeper StoreHouse
Система StoreHouse 5 – нова, п’ята версія програми, яка дозволяє повністю автоматизувати процес управління виробництвом в вашому закладі, а також ефективно управляти собівартістю, правильно організувати закупівлі і контролювати дії персоналу. модуль інтегрується з r_keeper и 1С.

Оновлення Системи та її Можливості
StoreHouse 5 вирішує найважливішу для виробництва задачу з обліку складських залишків та контролю списання товарів. У StoreHouse 5 ведуться калькуляційні карти, а також технологічні та техніко-технологічні карти, розраховується калорійність страв.
Контроль – Невід’ємна Частина Успішного Бізнесу
Програма StoreHouse 5 дозволяє здійснювати повний контроль витрачання продуктів, ефективно управляти собівартістю, правильно організувати закупівлі, контролювати дії персоналу. Програма істотно полегшує роботу бухгалтера-калькулятора по постійній боротьбі з пересортицею, так як в ній закладені механізми авто-підстановки та тотального контролю всіх залишків.
Оновлення Системи та її Можливості:
Повний облік в одній базі для будь-якої конфігурації Вашого бізнесу: від невеликого ресторану до складної комбінації юридичних осіб, підприємств та підрозділів
Можливість налаштувати різні одиниці обліку для одного товару в різних типах документів
Автоматичний ланцюжок руху документів, від продажу готового товару на касі до замовлення сировини у постачальника
Всі варіанти приготування в одній калькуляційній картці. Виробництво з сировини на фабриці-кухні або доготування в ресторані з напівфабрикатів – всі варіанти враховуються в одному місці
Автоматичне списання товарів по закриттю дня в r_keeper
Найповніший облік надлишків та недостач, який можна простежити до первинних документів, постійний контроль відхилень
Процес прийому-передачі товару з одного складу на інший з підтвердженням приймаючої сторони дозволяє правильно оформити матеріальну відповідальність співробітників
Інвентаризація складу не тільки по фактичним залишках сировини, але і по залишках готових страв та напівфабрикатів з автоматичним розгортанням калькуляційних карт
Створення компенсуючих записів (з їх допомогою коригування можливих мінусів відбувається автоматично, без ручного створення додаткових документів і виправлення карт)
Переваги Системи StoreHouse 5
